За нас

AmeriQuest е агенција специјализирана за организирање на програми за културна и образовна размена на студенти и млади во САД.

Она што не прави различни од другите се квалитетот на услугите кои ги нудиме како и индивидуалниот однос кон секој клиент.

Ние сме една од ретките агенции кои немаат скриени трошоци во цените на програмите.

Мисијата на AmeriQuest е да им обезбеди на младите еден поинаков период од нивниот живот, нови искуства, многу забава, нови пријателства и незаборавни моменти.

Нашите партнери гарантираат одлични работни понуди кои ги задоволувваат различните барања на клиентите.

Доколку и вие сакате да бидете дел од овие програми и да имате поинаков и незаборавен период од вашиот живот, доколку сакате да стекнете нови искуства и пријателства, да посететите различни делови од САД, дозволете ни да ви помогнеме, а за возврат ќе добиете најниска цена, најдобра услуга и уште многу други поволности.

Адреса:

Скопје
Ул. Борис Трајковски бр. 1
( Кисела Вода, стара рампа)
Телефон: 02/ 6091-196; 078/324-454
e-mail: info@ameriquest.com.mk