Work And Travel

WORK & TRAVEL Презентација во Јавна Соба!

Имате желба да бидете дел од Work & Travel USA програмата, но сакате подобро да се информирате и да ја изберете совршената работна позиција и локација за Вас? Минатогодишните учесници на претстојната презентација ќе одговорат на сите Ваши прашања! Дознајте повеќе за источното и западното крајбрежје, животот и работата во големите метрополи, национални паркови и останатите локации во САД. И секако, сите учесници на презентацијата ќе си добијат специјален попуст на програмата во висина од 100 УСД!

Резервирајте си место со испраќање на Ваши податоци на info@ameriquest.com.mk

Се гледаме во Јавна Соба на 26 октомври во 17:30! 

Work and Travel