WATUSA

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ЗА ГРУПИ


WORK AND TRAVEL USA 

Собери го друштвото и заштеди!

Само до 31.10.2018 имате можност да ја искористите оваа промоција.

Соберете уште миниму 3-ца пријатели и одберете некоја од најдобрите понуди за USA 2019.

Следете ја нашата веб страна да бидете во тек со сите новости, промоции и се разбира најдобрите понуди за Work and Travel 

За повеќе информации посетете не во нашата канцеларија во Скопје или контактирајте не на:

 info@ameriquest.com.mk; 02/6091-196; 078/324-454; 

Ве очекуваме