Photo Contest 3

AMERIQUEST PHOTO CONTEST

Драги студенти!

Многумина од Вас го посетиja фасцинантниот Њујорк, уживаa во глетката на Нијагарините водопади, се забавуваa на плажите во Мајами, го прошетаa Булеварот на славните во Лос Анџелес, ги доживеаa атракциите на Лас Вегас и многу други места. Моментите на среќа, неповторлива дружба и забава Ви остануваат овековечени во безброј фотогорафии…

Омилената фотографија од Вашето Work&Travel патување сега може да Ви донесе награда! Се што треба да направите е да ни ја испратите фотографијата со што станувате учесник на фото натпреварот на AmeriQuest. Сопствениците на три фотографии кои ќе добијат најмногу допаѓања од нашата Facebook заедница ќе добијат бесплатно процесирање на данок во противвредност од 3100 денари!

Правила на фото натпреварот:

  • Право на учество имаат сите студенти-учесници на Work&Travel програмата на AmeriQuest;
  • Секој учесник се натпреварува со една фотографија;
  • Фотографиите се испраќаат со име, презиме и локација на сликата на info@ameriquest.com.mk или во приватна порака на Facebook страната на AmeriQuest;
  • Натпреварот започнува на 11.09.2017 во 12ч. и завршува на 2.10.2017 во 12ч.;
  • Се забранува употреба на разни методи кои генерираат лажни Facebook допаѓања. Доколку се појават неправилности, учесникот ќе биде исклучен од натпреварот;
  • Трите фотографии со најмногу Facebook допаѓања добиваат награда – бесплатно процесирање на данок;
  • Имињата на добитниците ќе бидат објавени на официјалната Facebook страна на AmeriQuest на 02.10.2017 во 15ч.