Mail Wat

Започна аплицирањето за WORK & TRAVEL USA 2018 – $160 попуст до 30.09.2017!

Почитувани студенти,

AmeriQuest на 11.09.2017 год. започна со прифаќање на апликации за програмата за културно-образовна размена Work & Travel USA 2018. Сите студенти кои ќе аплицираат до 30.09.2017 имаат можност да го искористат попустот од $160.

За тоа што претставува програмата, кои се можностите и придобивките кои ги нуди, како и кој може да учествува можете да прочитате овде.

AmeriQuest нуди работни позиции низ целата територија на САД. Широкиот дијапазон овозможува на нашите студенти сами да изберат работна понуда која нив најмногу им се допаѓа – врз основа на локација, услови и плата. Сите работни позиции можат да се разгледаат овде. Понудата се обновува на дневна база.

За повеќе информации посетете не во нашата канцеларија во Скопје или контактирајте не на: ✉️ info@ameriquest.com.mk;  02/6091-196;  078/324-454;